GSE Technology GSE Technology

Uw hardmetalen staven snel en eenvoudig besteld? Dat kan met de Quick Order app van GSE Technology!

Breed aanbod hardmetalen staven

Via de GSE Quick Order app bestelt u eenvoudig en snel duurzame, hardmetalen staven in diverse kwaliteiten, met of zonder koelkanalen en in vrijwel alle denkbare diameters en -lengtematen. Op ieder moment van de dag en vanaf iedere plek, waardoor uw processen niet langer worden verstoord.

 

Direct uit voorraad geleverd

Alle hardmetalen staven worden direct uit voorraad geleverd, indien gewenst voorzien van een ordernummer en met een gegarandeerde traceability, door middel van batchbeheer.

 

Laagdrempelig en snel

Het invullen van slechts de firmanaam, eigen naam en een telefoonnummer zijn voldoende om een (na)bestelling in gang te zetten. Ingewikkelde bestelformulieren, logincodes en wachtwoorden zijn dus niet aan de orde. In de app selecteert u eenvoudig en snel uw gewenste producten én aantallen. In de vrije ruimte kunt u vervolgens uw persoonlijke voorkeuren aangeven, waaronder specifieke leververzoeken of gewenste voorbewerkingen. GSE Technology regelt de rest.

 

Inclusief eventuele voorbewerkingen

Indien gewenst kunnen we elk standaardproduct voorbewerken. We hebben een zaag-, slijp- en laserservice in eigen huis, waarmee we snel en accuraat op iedere klantwens kunnen inspelen. Of het nu gaat om enkelstuks of grote oplages. Een hoge betrouwbaarheid, kwaliteit, snelheid en flexibiliteit zijn hierbij gegarandeerd, waarbij we bovendien maximaal aandacht besteden aan duurzaamheid, een efficiënte productie, afvalscheiding en hergebruik van verpakkingen.

 

Snel, direct contact
De GSE Quick Order app kan bovendien benut worden om snel contact met GSE Technology op te nemen bij vragen, problemen of storingen. Via de contactoptie kunt u bovendien eenvoudig brochures of andere documentatie aanvragen, die direct worden verstuurd.

 

Unieke, dynamische besteloplossing

GSE Technology is de eerste specialist in de slijpwereld die een quick order service aanbiedt. In de toekomst zal de app steeds verder worden uitgebreid, waarbij ook de aanschaf van machineonderdelen, service en onderhoud eenvoudig via de app geregeld kunnen worden.

 

Innoverende partner

GSE Technology staat sinds jaar en dag bekend als innoverende partner in de slijpwereld. Met meer dan 35 jaar ervaring in de metaalbranche heeft het bedrijf een brede expertise in en kennis van producten, materialen, procedés én machines. Met haar dochterondernemingen GSE Materials B.V. en GSE Machines B.V. heeft zij een unieke combinatie in huis.

Nauwkeurig, stabiel en eenvoudig in gebruik

Innovatie is het kernpunt van de activiteiten van GSE Technology. Het bewijs hiervoor zijn de innovatieve precisieslijpmachine, dressmachine, zaagmachines, lasermarkeermachines en uiteenlopende toebehoren, die een omslagpunt voor de metaalindustrie op de Europese markt betekenen. De machines onderscheiden zich niet alleen door hun grote nauwkeurigheid en stabiliteit, maar ook door een optimaal gebruikersgemak. Niet voor niets benut GSE de machines ook in de eigen slijperij in Deurne (NL).


Full service

Klanten die bij GSE Technology een machine aanschaffen, kunnen rekenen op een full service dienstverlening. Alle machines worden door gekwalificeerde monteurs gecontroleerd en – indien gewenst – klantspecifiek aangepast, voordat ze richting de klant worden vervoerd. Op de klantlocatie worden de machines door ervaren technici geïnstalleerd en geschoold, waarna de eigen servicemonteurs aanvullende service en onderhoud kunnen verzorgen.

 

Flexibel en snel

Doordat er diverse machines op voorraad zijn, kan GSE Technology niet alleen snel inspelen op klantvragen, maar ook de eigen slijpservice flexibel opschalen.