GSE Technology GSE Technology

(Rond)slijper

Wij zijn op zoek naar een ervaren / leerling (rond)slijper

Samenvatting
Functie: Ervaren / leerling rondslijper
Opleidingsniveau: LBO / MBO
Aantal uren per week: Fulltime
Diensverband:
Vast
Telefoonnummer: 0493-352 121
Standplaats: Deurne
 
GSE Technology: “innovatie op de Europese slijpmarkt”
 
Innovatie is het kernpunt van de activiteiten van GSE Technology. Het bewijs hiervoor is de ontdekking van innovatieve machines uit de Verenigde Staten, die een omslagpunt voor de metaalindustrie op de Europese markt zullen gaan betekenen. Innovatie betekent voor GSE Technology een uitwisseling van know-how van nieuwigheden in de breedste zin van het woord. Het scholen van klanten is een van de kernpunten waar veel aandacht aan wordt besteed, zodat de klant deze nieuwe technologieën vlekkeloos in het proces kan integreren

GSE Technology: “De partner met know-how, ervaring en de wil om deze innovaties met klanten te delen”
 
GSE Technology ontwikkelt en handelt in hoogwaardige en geavanceerde meer-assige precisieslijpmachines, dressmachines, automatische zaagmachines, optische meetmachines en laser markeersystemen.
Tevens levert GSE uit voorraad standaard hardmetalen staven, variërend in diameters en lengtes. Hiertoe behoren vrijwel alle fix-lengtes, alsmede ongeslepen en h5-geslepen staven met lengte 330 mm. Een uiteenlopende variëteit aan staven met koelkanalen is tevens beschikbaar. Daarnaast is GSE Technology uw deskundige partner voor diverse slijtvaste delen. In 2015 start GSE tevens met een rondslijp-service.
Voor deze uitbreiding van onze organisatie en activiteiten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde:
 
Meewerkend voorman rondslijperij / Junior CNC-slijper / Operator / Slijper CNC-Rondslijper
 
Het bedrijf kent een informele werksfeer waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan l! Iedereen heeft als doelstelling een kwalitatief en mooi product te leveren met passie voor onze klanten, producten en het bedrijf.
 
Functieomschrijving / Taken / Verantwoordelijkheden
Ben je van alle markten thuis en is plannen, organiseren je passie in combinatie met het meewerken in de productie dan zijn dit gewenste eigenschappen voor de rol van meewerkend voorman rondslijperij. Naast je eigen operationele werk, coach je nieuwe medewerkers tot volwaardig rondslijper, stuurt de productie aan en beheert de voortgang van het productie proces.
Als CNC-rondslijper ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig programmeren, bedienen en besturen van één of meerdere CNC-rondslijpmachines.
Ook als Junior CNC Operator/-Slijper wordt je de kans geboden om nieuwe machines en software te leren. Hier zal je beginnen met een inwerkperiode, waarna je zelfstandig de CNC machines zal programmeren met de bijbehorende software. Daarnaast zal je ook leren om zelfstandig producten in te klemmen en technische tekeningen te lezen.
Je werkt in een schone, veilige, overzichtelijke en nieuwe slijperij aan wisselende opdrachten met kleine toleranties. Je slijpt pre-form producten van hardmetaal op basis van aangeleverde klantspecificaties.
 
Je produceert pre-form hardmetalen producten met behulp van meer-assige CNC rondslijpmachines.
Je bedient de machine, stelt deze af en schrijft de programma’s.
Technisch inzicht (tekeningen kunnen lezen en zelfstandig in het interpreteren van tekeningen).
Nauwkeurig en zelfstandig kunnen werken.
Flexibiliteit, kan omgaan met veranderingen.
Nauwkeurig en zorgvuldig werken behoren tot jouw eigenschappen.
Affiniteit met prototypes of klein seriewerk.
Zeer resultaatgericht, kwaliteit is voor jou erg belangrijk.
Productcontrole en meten met handgereedschap en meetmachine
Kennis van Tru Tech rondslijpmachines en besturing is een pré.
Helpt mee met het verbeteren van nieuwe producten.

Opleiding en ervaring
LBO / MBO (LTS / MTS) -niveau werktuigbouwkunde, metaalbewerking, fijnmechanica CNC besturingen of gelijkwaardig door ervaring in een soortgelijke functie of industrietak en/of aanvullende cursussen.
Als Junior CNC Operator /-rondslijper heb je een MBO-diploma (niveau 3 of 4) richting werktuigbouwkunde of elektrotechniek.
Ervaring met CNC-machines, fijnmechanische techniek, bewerkingscentra, besturing als slijper (rond, centerloos) en het instellen en programmeren ervan is wenselijk, evenals enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie.
 
Wij bieden uitzicht op een vaste baan en zijn vanaf de eerste dag persoonlijk betrokken bij jouw individuele wensen en ambities, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Het (marktconforme) salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding. Je werkt in een zelfstandige functie en binnen een solide team.
 
Ben je een ervaren of leerling CNC-rondslijper en heb jij interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met je uitgebreide CV! Je kunt je sollicitatie bij voorkeur digitaal versturen naar info@gsetechnology.com. Neem voor meer informatie over deze functie contact op met de heer J. Cox (tel. 0493 – 352 121).
 
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld