GSE Technology GSE Technology

Hardmetaal stavenOmdat innovatie de kernactiviteit van GSE Technology weergeeft, wordt er gebruik gemaakt van de meest moderne faciliteiten in het productieproces van ons hardmetaal. Hoge perfectie wordt gegarandeerd door het gebruik van DORST-extrudeermachines en ALD-sinterovens, alsmede een ISO-certificering. De fijne en ultrafijne poeders van superieure kwaliteit zijn uiterst duurzaam en bieden een hoogwaardige prestatie voor al uw toepassingen.

Al ons materiaal is geregistreerd bij het Europees Agentschap voor Chemische Stoffen (ECHA), met registratienummer NG471113-47.

 

In onze catalogus staan de standaard hardmetaal staven omschreven, die uit voorraad leverbaar zijn in variërende diameters en lengtes. Hiertoe behoren vrijwel alle fix-lengtes, alsmede ongeslepen en h5-geslepen staven met lengte 330 mm. Een uiteenlopende variëteit aan staven met koelkanalen wordt u aangeboden; zo kunnen wij staven met een of twee rechte koelkanalen en twee gespiraliseerde koelkanalen leveren. Daarnaast is GSE Technology uw deskundige partner voor diverse slijtvaste delen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor uw specifieke benodigdheden!

 

GSE Technology is dé onderneming voor know-how en ervaring betreffende nieuwe ontwikkelingen en de beste oplossingen, die u worden aangeboden door onze vakbekwame R&D-afdeling.

Wij zijn in staat hoogwaardige materialen te leveren. Daarbij streven wij naar een vergevorderde samenwerking met onze klanten in heel Europa.