GSE Technology GSE Technology

Universal Profile Grinder

De Tru Tech Revulotion is perfect voor het bewerken van hardmetaal staven, micro-gereedschappen, core pins, HSS en punches en is daarmee ideaal voor ulltra-precisie slijpprojecten.

De gemakkelijk bedienbare Pick-N-Place™-software stelt u in staat in enkele minuten profielen te programmeren en slijpt de meeste daarvan met een standaard 1A1-slijpschijf, waardoor het systeem ideaal is voor enkele gereedschappen, maar ook voor complete series. De servomotoren en kogelomloopspindels garanderen krachtige slijpwerkzaamheden terwijl perfecte afwerking en nauwkeurigheid gewaarborgd blijven.

De gepatenteerde Tru Tech 5" precisie-slijpunit is geintegreerd in de 3-assige Revolution machine en maakt het mogelijk om gereedschapsconcentriciteit en rondloopafwijkingen binnen 1μm te behouden.Anders dan bij span- en klemsystemen, stelt het unieke design u in staat gereedschappen te verwijderen, te inspecteren en zonder problemen opnieuw in te zetten en is daardoor perfect voor naslijp- of klantspecifiek werk.

De koelingscapaciteit van de Revolution is 55 liter per minuut, waardoor u verzekerd bent van minimale slijpschijfbelasting en excellente maatvoering en afwerking., ongeacht de te slijpen producten. Optioneel geintegreerde accoustische tast/compensatie, 1μm-filtering en precisie-controle van de koelingstemperatuur, maken een nauwkeurigheidsniveau onder 1μm toegankelijker dan ooit te voren.Deze kenmerken en verbeteringen maken de Tru Tech Revolution essentieel voor uw succes.

Intuitieve Pick-N-Place™-software maakt van het programmeren van elk gereedschap een snelle en eenvoudige taak. Sleep het icoontje op de gewenste plaats, geef de juiste waarden in en u bent klaar om te slijpen. Met de Tru Tech software is het tevens mogelijk om een simulatie van het slijpproces weer te geven.

Video