Over ons | GSE Technology

GSE TECHNOLOGY


GSE Technology staat voor jarenlange kennis, kunde en innovatie in innovatie in de metaalwereld. Inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler, beschikken we nog maar één doel voor ogen: een maximale ontzorging van onze klanten, bijvoorbeeld met onze slijpservice. wij geven advies met verstand van zaken en zetten hoog in op klanttevredenheid. met onze medewerkers werken we iedere dag keihard om uw hardmetalen staven en materialen snel te kunnen leveren. daarbij bent u verzekerd van een optimale sevice, betrouwbaardheid en flexibiliteit. Oftewel: 100% Quality from Holland!

Goede kwaliteit

Wij leveren duurzame, hardmetalen staven in diverse kwaliteiten en in vrijwel alle denkbare standaarddiameters en -lengtes. Direct uit voorraad en met een gegarandeerde traceability, door middel van batchbeheer. voor de productie van onze slijpservice maken wij gebruik van de modernste faciliteiten en machines, waardoor u verzekerd bent van hoge kwaliteit producten.

Snelle slijpservice

Indien gewenst kunnen we elk standaardproduct voorbewerken. Of het nu gaat om enkelstuks of grote oplages. Voor de bewerking van onze hardmetalen producten maken wij gebruik van ons eigen machinepark. Daardoor kunnen we snel inspelen op klantvragen én onze eigen slijpservice flexibel op- en afschalen. Wilt u onze service zelf ervaren? Dien dan uw aanvraag in.

Extra aandacht

Klanten die hardmetalen staven en/of vormdelen bij ons aanschaffen en/of gebruikmaken van onze slijpservice, kunnen rekenen op onze full service. We staan u graag in uw eigen taal te woord. Aan de telefoon, maar ook in persoon. Voor het eenvoudig en snel (na)bestellen van uw hardmetalen staven kunt u bovendien gebruikmaken van onze GSE Quick Order app.

Banner slijpmachine

VACATURES


We zijn een voortdurend groeiende onderneming en altijd op zoek naar het juiste talent. Je krijgt bij ons veel vrijheid, verantwoordelijkheid en de kans om elke dag een beetje beter te worden. We zijn een zéér professioneel bedrijf, maar gaan ook informeel met elkaar om. Zijn dat waarden die jij ook belangrijk vindt? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Werkvloer GSE Technology
‘GSE is ambitieus en wil graag koploper zijn in de markt voor hardmetaal. Dat vraagt om talenten die zich willen ontwikkelen.’

 Joost Cox, CEO GSE Technology

NIEUWS


GSE TECHNOLOGY LANCEERT HIGH

GSE Technology lanceert High Service-website

 

4 februari 2019

Ons bedrijf groeit. Daarom hebben we ook online een flinke stap gezet en blijven we vooroplopen met onze nieuwe website. Daarin geven we u en onze prachtige hardmetalen producten en onze slijpservice een omgeving, die klaar is voor de toekomst. En u heeft de beste online ervaring visueel en in gebruiksgemak. We hebben het zo gemakkelijk mogelijk voor u gemaakt. Zo vindt u wat u zoekt.

CONTACT


GSE TECHNOLOGY B.V.

 Dukaat 21 
 5751 PW Deurne 
 Nederland 

Wij tonen uw route naar ons direct in Google Maps

Banner slijperij

AANVRAGEN


Wilt u meer informatie over hardmetaal of onze slijpservice? Wij helpen u graag telefonisch of digitaal.
U kan hier uw aanvraag indienen.
Is uw vraag dringend, bel dan: +31 (0)493 – 35 21 21.

U ontvangt direct een bevestiging. Wij verschaffen uw gegevens nooit aan derden

Banner slijperij