Machines

GSE Technology: de innovatie op de Europese slijpmarkt

Machines

GSE Technology levert de meest geavanceerde machines voor de bewerking van uw hardmetaal. U vindt in onze eigen slijperij dezelfde machines die uw hardmetaal voorbewerken als die wij bij u installeren. Onze machines onderscheiden zich door een enorme nauwkeurigheid en stabiliteit. Bovendien geniet u van de eenvoud van het gebruiksgemak. U kunt bij ons precisieslijpmachines, dressmachines, zaagmachines en lasermarkeermachines afnemen. Daarbij heeft u onze full service- garantie van installatie tot en met service en onderhoud. Geïnteresseerd in onze hoogwaardige machines? Neem dan contact met ons op.

Discover moreDiscover less
‘Klanten die bij ons een machine aanschaffen, kunnen rekenen op onze full service-garantie van installatie tot onderhoud. Dat verstaan we onder 'Quality from Holland'.’
Joost Cox, CEO GSE Technology
TeamViewer Assistance

Hoge nauwkeurigheid, excellente kwaliteit

Dat vindt u bij GSE Technology. Onze machines zijn zeer stabiel en temperatuur gecontroleerd. Daarmee kunnen we voor u de grootst mogelijke precisie garanderen. Onze slijpservice slijpt zelfs voor u binnen µ (mu) -bereik met een nauwkeurige oppervlakteruwheid. Dit kunnen we ook bij u realiseren. Uiteraard voldoen alle machines aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen. Dit merkt u aan de lange levensduur en de betrouwbaarheid. Een investering die zich terugverdient. Neem direct contact op voor een afspraak met onze adviseur.

Full service bij installatie en onderhoud!

Alle machines worden door onze hoog gekwalificeerde monteurs gecontroleerd en naar uw wensen aangepast, vóórdat ze aan u worden uitgeleverd. Op uw locatie installeren onze technici de machine en worden training en scholing in uw eigen taal verzorgd. Mocht u daarna nog vragen hebben, dan staan onze servicemonteurs uiteraard voor u klaar. Ook voor onderhoud aan de machine. Neem gerust contact met ons op.

Uw productiecapaciteit opschalen

GSE Technology werkt al jaren samen met de fabrikanten van de machines die het hardmetaal voorbewerken. Samen met hun kennis én die van onze ervaren slijpers en technici wordt uw vraag op het gebied van machines, slijpen of hardmetaal altijd efficiënt en snel opgelost. In onze slijperij werken we met diezelfde machines. Zo kunnen we direct inspelen op uw vragen. We kunnen zelfs als verlengstuk van uw bedrijf opschalen met onze slijpservice.

Machines en toebehoren

Wij leveren hoogwaardige precisieslijpmachines, dressmachines, zaagmachines en lasermarkeermachines. Daarbij kunnen we ook uiteenlopende toebehoren en accessoires uit voorraad leveren. Met u zorgen wij ervoor dat de metaalindustrie op de Europese markt zich verder ontwikkelt. Interesse gewekt? Neem dan contact met ons op.

Close

Tru Tech Revolution Autoloader

Tru Tech CNC-Rondslijpmachine met precisie-robotlader

Uw Tru Tech rondslijpmachine is geplaatst in een nieuw machineconcept. Deze bestaat uit een 3-assig slijpsysteem en een gepatenteerde slijpunit. Het geheel is aangevuld met een precisie-robotlader. Het grote voordeel voor u? U ervaart het gemak waarmee de machine vormen slijpt. Dit komt door de geoptimaliseerde instellingen voor insteek- en kruipslijpen, waardoor speciale slijpschijven overbodig zijn. U creëert zo dus een innovatief, efficiënt productieproces en daarmee een kostenbesparing. Vragen? Wij horen graag van u.

Tru Tech Revolution Autoloader

Wilt u ook een automatisch productieproces?

Dat kan. De robotlader heeft maar liefst 4 assen. Daarmee kunnen uw hardmetalen gereedschappen met een diameterbereik van 3 tot 25 mm worden voorbewerkt. Het productieproces verloopt volautomatisch. U stelt de lader gemakkelijk en snel in door middel van de Place-N-Teach™ automatiseringstechnologie. Zo heeft u bij kleinere series altijd een hoog rendement.

 • 3-assig slijpsysteem
 • Gepatenteerde slijpunit
 • Precisie robotlader
Discover moreDiscover less
 • 3-assig slijpsysteem
 • Gepatenteerde slijpunit
 • Precisie robotlader

Mooie optie: hét procescontrolesysteem.

Uw Tru Tech Revolution Autoloader machine heeft als unieke eigenschap dat deze uitgerust kan worden met een procescontrolesysteem. Daarmee kunt u de geslepen diameters meten en automatisch compenseren tijdens het slijpproces. Zo heeft u nóg meer grip op uw productie.

Verdere optimalisatie

GSE Technology heeft de Tru Tech Rondslijpmachine in de afgelopen jaren sterk geperfectioneerd op verschillende gebieden:

– Completer
– Bedieningsvriendelijker
– Innovatiever

Daar gaan we verder mee in de toekomst. We zullen de machine verder perfectioneren naar uw behoeften. Dat verstaan we onder ’Quality from Holland’. Wij horen graag van u wat uw behoeften zijn.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op of download de brochure van deze machine.

Close

Tru Tech Revolution

Universele Profielslijper

Uw Tru Tech Revolution machine is perfect voor het bewerken van uw hardmetaal staven, micro-gereedschappen, core pins, HSS en punches. Wij bieden u een 3-assig slijpsysteem en een gepatenteerde precisie-slijpunit. Uw grote voordeel? U heeft nu de mogelijkheid om gereedschapsconcentriciteit en rondloopafwijkingen binnen µ (mu) te behouden. Daarmee heeft u de controle over zéér nauwkeurige slijpprojecten.

Tru Tech Revolution

Slijpkracht en het gemak ervaren?

In enkele minuten stelt de Pick-N-Place™-software u in staat om profielen te programmeren. U slijpt uw hardmetalen gereedschappen met een standaard 1A1-slijpschijf. Daardoor is het systeem ideaal voor enkele gereedschappen en voor complete series. Met de Tru Tech software is het tevens mogelijk om een simulatie van het slijpproces weer te geven. De servomotoren en kogelomloopspindels doen het echte werk en garanderen krachtig slijpwerk. Dat alles zonder verlies in perfectie in afwerking en nauwkeurigheid. U kunt de machine live bekijken in onze eigen slijperij.

 • Optioneel geïntegreerde akoestische tastcompensatie
 • 1μ-filtering
 • Precisie-controle van de koelingstemperatuur
 • Dit maakt het mogelijk om tot een nauwkeurigheidsniveau onder µ (mu) te slijpen
Discover moreDiscover less
 • Optioneel geïntegreerde akoestische tastcompensatie
 • 1μ-filtering
 • Precisie-controle van de koelingstemperatuur
 • Dit maakt het mogelijk om tot een nauwkeurigheidsniveau onder µ (mu) te slijpen

U krijgt een flexibele machine!

De meeste span -en klemsystemen zijn niet flexibel. Het unieke design van de TruTech Revolution stelt u in staat om tijdens het productieproces gereedschappen te verwijderen en te inspecteren. Dit geeft u de mogelijkheid voor perfect naslijp- of klant specifiek werk. Uw resultaat? Nóg meer tevreden klanten.

Koelingscapaciteit

De koelingscapaciteit van de Tru Tech Revolution machine is 55 liter per minuut. Zo bent u verzekerd van minimale slijpschijfbelasting en excellente maatvoering en afwerking. Voor elk product dat u wenst te slijpen.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op of download de brochure van deze machine.

Close

Dressmachine EX80

Uw slijpschijven in het juiste profiel en conditie brengen

Uw EX80 machine geeft u de mogelijkheid om complexe profielen eenvoudig en snel op uw slijpschijven te dressen. Zo heeft u in een handomdraai de juiste vorm weer paraat. Bij de ontwikkeling van de machine is rekening gehouden met uw wensen. De Ex Vision-software werkt met een wizard waarmee u gemakkelijk en snel tot een optimaal resultaat komt. Uw slijpschijven in het juiste profiel en conditie!

Dresmachine EX80

Slijpkracht en het gemak ervaren?

Uw EX80 machine heeft een CNC-positioneersysteem. Daarmee positioneert de machine voor u de juiste radiussen. De software erkent de radiusvorm en plaatst deze op uw beeldscherm. Hierna kan het dressproces beginnen waardoor u geen tijd aan instellingen verliest. U kunt de EX80 machine live bekijken in onze eigen slijperij.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op of download de brochure van deze machine.

 • Uw slijpschijven in het juiste profiel en conditie!
 • CNC-positioneersysteem
 • Uw slijpschijven in het juiste profiel en conditie!
 • CNC-positioneersysteem

LM-eCobalt

Uw nieuwe lasermarkeer machine is de LM-eCobalt. Graveren en markeren van uw (hardmetalen) producten verloopt gemakkelijk met het geavanceerde laser markeersysteem. Bovendien stelt de machine u in staat om uw producten gemakkelijk te traceren. U voegt namelijk eenvoudig EAN-codes, serienummers, matrixcodes en zelfs uw logo toe aan uw producten! Ook hier geldt de flexibiliteit in de programmeerbaarheid van uw machine.

LM-eCobalt

Laseren van EAN-code tot bedrijfslogo

Uw LM-eCobalt kan nagenoeg alle figuren en symbolen laseren. U graveert eenvoudig EAN- codes, serienummers en matrixcodes in uw materiaal. Zo zorgt u ervoor dat u de producten altijd kunnen traceren.

 • Laseren van EAN-code tot bedrijfslogo
 • Gemakkelijk programmeerbare lasermarkeer machine!
 • Een zeer geavanceerd systeem
Discover moreDiscover less
 • Laseren van EAN-code tot bedrijfslogo
 • Gemakkelijk programmeerbare lasermarkeer machine!
 • Een zeer geavanceerd systeem

Gemakkelijk programmeerbare lasermarkeer machine!

Uw lasermarkeer machine is gemakkelijk programmeerbaar met een buitengewoon snelle setup-instelling. U hoeft alleen de afmetingen en het type materiaal in te voeren en de computer van uw machine berekent zelf direct de waarden voor de lasermarkering. U heeft zo een perfect stuk software, waardoor u geen extra kosten hoeft te maken voor ondersteunend programmeerwerk.

Een zeer geavanceerd systeem

Uw lasermarkeersysteem is uitgerust met een geïntegreerde laserdiodestraal. Daarmee kunt u de markering maken met zichtbaar licht. Het gebruiksvriendelijke tafelmodel heeft de grootste interne werkruimte in vergelijking met haar concurrenten. Kiest u voor de LM-eCobalt, dan kiest u voor een duurzame constructie en materialen. Daardoor heeft de machine geen routine onderhoud nodig. De fiber laser heeft méér dan 100.000 branduren en er is geen separate koelmachine nodig.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op of download de brochure van deze machine.

Close

Zaagmachine HMT-S5

Uw hardmetalen staven nauwkeurig inkorten

Uw HMT-S5 zaagmachine is speciaal ontworpen om verspanende gereedschappen en hardmetaal staven automatisch te zagen. Dit betekent dat u zelf nauwelijks handelingen hoeft te verrichten. Bovendien is de machine geschikt voor enkele producten, maar ook voor kleine tot grote series. Een ander kenmerk van deze machine is de flexibiliteit in programmeerbaarheid.

Zaagmachine HMT-S5

Automatische machine

Uw HMT-S5 zaagmachine werkt volautomatisch. Dit komt door de CNC-besturing. Dit geeft u de mogelijkheid om eenvoudig aanpassingen te doen, omdat u de machine gemakkelijk programmeert. U geeft slechts de diameter en de lengte van de hardmetaal staaf in en de CNC-besturing berekent automatisch de in te stellen parameters van het zaagproces.

 • Verschillende lengtes
 • Precisie van 0,05 mm
 • Met koelvloeistoftank
Discover moreDiscover less
 • Verschillende lengtes
 • Precisie van 0,05 mm
 • Met koelvloeistoftank

Veiligheid en controle!

Uw machine fixeert de hardmetalen staven aan beide zijden van de slijpschijf. Het slijpschijf-controlesysteem zorgt ervoor dat de diameter van de slijpschijf niet alleen wordt bewaakt, maar ook waar nodig wordt gecompenseerd. De snelheid binnen het zaagproces is volledig programmeerbaar. U voorkomt daarmee dat het hardmetaal uitbreekt. Het grote magazijn en de automatische belading daarvan bewerkstelligen een continue en bedieningsvrije voortgang. De machine zien? U kunt de machine live in onze slijperij bekijken.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op of download de brochure van deze machine.

Close